EEN BAAN IN DE TECHNIEK VOOR EX-MILITAIREN

Exfil is onderdeel van JobDefense

JobDefense is een jong en vooruitstrevend bedrijf wat bestaat uit werknemers die een verleden hebben bij Defensie als leidinggevende en nu actief zijn op de civiele arbeidsmarkt. Niet alleen heeft JobDefense medewerkers die betrokken zijn geweest bij werving en selectie binnen Defensie, maar JobDefense beschikt ook over werknemers die betrokken zijn geweest bij het opleiden en trainen van militairen.

Wij weten hierdoor als geen ander wat de meerwaarde van een ex-militair kan zijn voor het bedrijfsleven. Om deze reden hebben wij ons gespecialiseerd in het matchen van ex-militairen aan specialistische functies op de arbeidsmarkt.

Op dit moment hebben we 30 bedrijven bereidt gevonden om kandidaten vanuit Defensie aan te nemen.

Wij zijn in staat om vanuit ons uitgebreide netwerk de juiste kandidaat te vinden die beschikt over de juiste competenties én de perfecte match is met uw bedrijfscultuur. Hierbij stellen we de bedrijfsdoelstellingen voorop en streven we om professionals en organisaties op duurzame wijze aan elkaar te verbinden.

We kijken niet alleen naar werkervaring, opleiding en competenties maar ook naar de persoonlijkheid. De persoonlijkheid van de kandidaat moet natuurlijk ook matchen met de werkgever.

BEKIJK VACATURES